Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
якість тут
0
Мій кошик
Про магазин

Привіт! Ми - компанія "Біотол", що розвиває сільське господарство України вже понад 7 років. Тисячі вдячних відгуків від дачників, фермерів, господарств та представників агрохолдингів — такі результати роботи нашого Інтернет магазину. 

Найкращий відгук — коли клієнти повертаються знову. І на те є причини — вигідні умови, які ми пропонуємо на ринку, а ще:

1. Високоякісну продукцію - ідеальне поєднання формули ціна/якість.
2. Власний імпорт та всі відповідні сертифікати.  
3. Швидка доставка по всій Україні. 
4. Консультація та гарний настрій

Слідкуємо за трендами і новинками, постійно оновлюємо асортимент, щоб кожен покупець зміг знайти саме те, що необхідне йому. Переконайтеся у цьому на власному досвіді! 

 

Високоякісні товари для Дачі. Саду. Городу. 

Наша компанія пропонує різноманітні товари будучи надійним та перевіреним часом постачальником. Кожен клієнт може розраховувати на персональний підхід, доступ до великого асортименту високоякісних товарів, професійні консультації та найкращі в країні ціни. 

Аграрний ринок продовжує розвиватися та вдосконалюватись завдяки новим технологіям та інноваціям. Сільськогосподарські виробники завжди шукають способи підвищення ефективності своєї роботи та збільшення врожайності.

Сьогодні все більше фермерів вважають за краще використовувати біологічні добрива та засоби захисту рослин, які не тільки ефективні, а й екологічно безпечні. Завдяки розробці нових біотехнологій, таких як бактерії, гриби та віруси, що борються зі шкідниками та хворобами рослин, сільгоспвиробники можуть знизити використання хімічних препаратів та мінімізувати негативний вплив на навколишнє середовище.

Сітка та Агроволокно відіграють важливу роль у сучасному сільському господарстві. Вони використовуються для затінення та укриття посадок, захисту рослин від погодних умов, скорочення зростання бур'янів, а також продовження сезону вирощування. Нові технології виробництва дозволяють створювати більш міцні, довговічні та екологічно чисті матеріали, які підвищують ефективність та врожайність сільськогосподарських культур.

Що можна замовити у нас?

Для нас продаж товару для агро є основним видом діяльності. Відповідно можна розраховувати на великий асортимент, в якому можна знайти практично все найважливіше та корисне. Серед основних категорій товарів можна назвати:

  • Сітки затіняючі захисні преміум якості;
  • Сонцезахисні тенти та екрани;
  • Агроволокно, агротканина
  • Кліпси для кріплення сітки, що затіняє.
  • Шпагат для підв’язки рослин та ін. 

Серед основних переваг наших товарів можна назвати:

  • Висока якість сировини;
  • Відповідність заявленим характеристикам, що забезпечує максимальну функціональність.
  • Безпека та ефективність.
  • Відповідність ціна-якість. 

У нас можна купити їх на будь-який смак, розраховуючи на професійні консультації та швидке оформлення замовлення. Ціна теж завжди відповідає якості, а менеджери допоможуть у всіх тонкощах найкраще розібратися.

Також зверніть увагу на безкоштовну доставку рулонних матеріалів. Гарних покупок!

Вгору