Biotol

096 8958200
099 5601663
044 3333146
066 4124260
03150, Украина, Киев,
ул. Малевича,
86-Е, офис 9

Українська версія  English version  Русская версия

Пшеничне борошно

Пшеничне борошно

Пшеничне борошно - це продукт харчування, який виготовляється шляхом перемелювання зерен пшениці. Високо цінується, оскільки володіє приємними смаковими якостями і високою харчовою цінністю.

Це універсальний продукт, який дозволяє урізноманітнити раціон, а також є основним продуктом для виготовлення хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і багато чого іншого. У пшеничному борошні містяться елементи, які необхідні в процесі приготування хліба, серед яких крохмаль і частинки клейковини, що надають тісту потрібну в'язкість.

  Склад борошна.
Борошно містить величезну кількість вітамінів, макро і мікроелементів. Серед вітамінів у борошні присутні: холін, вітаміни групи B (B1, B2, B5, B6, B9), вітамін PP, E і H.
Серед макро і мікроелементів у борошні присутні: кальцій, калій, натрій, магній, залізо, фосфор, хлор, алюміній, титан, нікель, олово, йод, мідь, хром, молібден, цинк, бор, селен та інші. Тобто у борошні міститися практично всі необхідні для організму мінеральні речовини.

Повернення до списку